header_image
Your search results

Wethouder Smoldersstraat 5

Vraagprijs € 775.000 k.k.
Wethouder Smoldersstraat 5, ,
voeg toe aan favorieten
304

Status: verkocht onder voorbehoud

Kijk voor alle informatie over deze woning op www.wethoudersmoldersstraat5.nl

Een droom van een huis, zo mag je de vrijstaande en vrij gelegen villa aan de Wethouder Smoldersstraat 5 in Waalwijk gerust noemen. Het indrukwekkende huis biedt heel veel woonoppervlak, herbergt tal van verrassende details en wordt omringd door een schitterende tuin met zwembad en gastenverblijf. De foto’s en beschrijving lichten slechts een tipje van de sluier op en geven een eerste globale indruk van alles wat deze woning te bieden heeft. We nemen je graag mee op een uitgebreide rondleiding door pand en perceel en vertellen je dan alle ins en outs van deze villa.

Indeling
Locatie
Bijzonderheden
Foto's
VR virtuele bezichtiging
Online bezichtiging

Interactieve 3D plattegrond
Bij de presentatie op de website van de woning: www.WethouderSmoldersstraat5.nl, vind je de plattegronden onder het tabblad ‘plattegrond’ bij deze woning. Hier kun je ook de 3-dimensionale plattegronden bekijken, de indeling wijzigen en zelfs een indruk krijgen van hoe je eigen meubels in de woning zouden staan.

Meer weten over deze woning?
Liefhebbers kunnen zich geen mooiere plek bedenken. Deze sfeervolle villa ligt in het centrum vlakbij de bossen, heide en vennen en vormt de perfecte uitvalsbasis om daar optimaal van te genieten. Bel of mail ons vandaag nog voor meer informatie of maak meteen een afspraak voor een bezichtiging. We leiden je graag rond!

Eerst een kijkje nemen vanaf de bank?
Dat kan op www.wethoudersmoldersstraat5.nl
Om te ervaren of deze woning bij je woonwensen past, hoef je hem niet direct te bezoeken. Je kunt een kijkje in de woning nemen vanaf de bank. Deze woning heeft een eigen website waar u onder andere de virtuele bezichting kunt doen, maar ook alle informatie over de woning vindt.

Carré Makelaars Virtual reality bril
Thuis de bezichtiging nog eens overdoen? Als je een woning bezoekt die bij ons te koop staat, krijg je de Carré makelaars virtual reality bril cadeau. Hiermee kun je de bezichtiging nog eens overdoen of één van onze andere woningen virtueel bezichtigen. Dit is niet alleen erg leuk, maar bespaart je ook nog eens veel tijd, omdat het net lijkt alsof je ‘live’ in de woning bent.

Address: Wethouder Smoldersstraat 5
Plaatsnaam:
Regio:
Land:
Land: Nederland
Property Id : 1187
Price: Vraagprijs € 775.000 k.k.
Property Size: 240 m2
Property Lot Size: 710 m2
Rooms: 7
Bedrooms: 4
Bathrooms: 1
Bouwjaar: 2003
Garages: 2
gashaard
uitzicht
zwembad
achtertuin
voortuin
berging
garage
oprit