header_image
Your search results

Vaartstraat 88

Vraagprijs € 297.500 k.k.
Vaartstraat 88,
voeg toe aan favorieten
283

Kijk voor alle informatie over deze woning op www.vaartstraat88.nl

Deze woning heeft een digitale re-styling ondergaan. Op de eerste foto’s kun je zien hoe je van deze ruime woning jouw droomhuis kan maken.

In deze ruime twee-onder-1-kap woning met prachtige tuin is het alle jaargetijden genieten. Het huis biedt volop ruimte en is keurig verzorgd. In de professioneel ontworpen en aangelegde tuin heb je alle privacy en een fantastische zoninval. Je hebt hier het gevoel dat je in een vrijstaand huis woont, zo goed is het perceel ingericht en zo fijn is de ligging. Bovendien zijn alle voorzieningen op loopafstand aanwezig.

Op het tabblad ‘video’ kun je een film van deze woning bekijken, die je rondleidt door alle ruimtes. Niet met een slideshow, maar met echte filmbeelden. Loop door dit huis alsof je er live aanwezig bent door de virtual reality bezichtiging op de website van de woning.

Indeling
Locatie
Bijzonderheden
Foto's
Online virtuele bezichtiging
VR bezichtiging (smartphone + VR-bril)

Meer weten over deze woning?
Veel ruimte en licht, een vrije ligging en een meer dan aangename tuin met serre. Er zijn veel mogelijkheden om dit jouw huis te maken. Is dat wat je zoekt in een huis? Kom dan vooral kijken op de Vaartstraat 88, want dit huis voldoet alvast aan al die wensen. Bel of mail ons en maak een afspraak. We laten je graag deze woning zien. Kijk voor alle informatie over deze woning op de website van de woning. Je kan deze vinden op www.vaartstraat88.nl

Eerst een kijkje nemen vanaf de bank?
Dat kan op www.vaartstraat88.nl
Om te ervaren of deze woning bij je woonwensen past, hoef je hem niet direct te bezoeken. Je kunt een kijkje in de woning nemen vanaf de bank. Deze woning heeft een eigen website waar je onder andere de virtuele bezichting kunt doen, maar ook alle informatie over de woning vindt.

Carré Makelaars Virtual reality bril
Thuis de bezichtiging nog eens overdoen? Als je een woning bezoekt die bij ons te koop staat, krijg je de Carré makelaars virtual reality bril cadeau. Hiermee kun je de bezichtiging nog eens overdoen of één van onze andere woningen virtueel bezichtigen. Dit is niet alleen erg leuk, maar bespaart je ook nog eens veel tijd, omdat het net lijkt alsof je ‘live’ in de woning bent.

Address: Vaartstraat 88
Plaatsnaam:
Zip: 5171JG
Land: Nederland
Property Id : 1566
Price: Vraagprijs € 297.500 k.k.
Rooms: 5
Bedrooms: 2
Bathrooms: 1
Bouwjaar: 1985
achtertuin
voortuin
berging
garage
oprit

Compare properties

Vergelijkbaar

Hei-Akker 21

Vraagprijs € 365.000 K.k.
Kijk voor alle informatie over deze woning op www.heiakker21.nl
Kijk voor alle informatie over deze woning op www.heiakker21.nl
marcello
nieuw

www.Buitenvaert2b.nl

Vanafprijs € 249.900 k.k.
31 120 m2full info
marcello
Te laat

Amer 1

Vraagprijs € 268.000 k.k.
Kijk voor alle informatie over deze woning op www.amer1.nl
Kijk voor alle informatie over deze woning op www.amer1.nl
41 124 m2full info
marcello