header_image
Your search results

Mr. van Coothstraat 4o

Vraagprijs € 179.000 K.k.
Mr. van Coothstraat 4o, ,
voeg toe aan favorieten
73

nieuw
Video

Welkom thuis in Mr. van Coothstraat 4o in Waalwijk!

Midden in het centrum van Waalwijk, aan de Mr. Van Coothstraat 4 o, vind je dit 3-kamerappartement. Deze woning heeft modernisering nodig, maar zo kan je helemaal je eigen draai geven aan deze woning! Met maar liefst 2 balkons, zowel aan voor- en achterzijde, kun je hier ook heerlijk buiten zitten. De woning ligt op loopafstand van alle voorzieningen die je je maar kan wensen. Ook ben je binnen een minuut op de snelweg naar o.a. ’s Hertogenbosch en Tilburg.

Indeling
Achter de Mr. Van Coothstraat 4 vind je je eigen parkeerplaats. Zo heb je zelfs in het centrum van Waalwijk altijd een plek waar je je eigen auto kwijt kan. De woning ligt op de bovenste etage van de Elspoort. Met de lift of de trap kom je bij de voordeur van dit 3-kamerappartement.
Het appartement is voorzien van een ruim woongedeelte waar genoeg plek is voor een keuken, grote eettafel en een gezellige zithoek. Om je op weg te helpen met het creëren van jouw droomappartement, hebben we alvast wat tekeningen uitgewerkt over hoe dit eruit zou kunnen zien. Kijk mee en laat je verrassen over wat je kan doen met deze ruimte.

Veder vind je in het appartement 2 slaapkamers en een badkamer die voorzien is van een douche, bad en wastafel.

Wil je naar buiten? Dat kan via de voor- en achterzijde van de woning. Hier vind je namelijk 2 enorme balkons waar je gemakkelijk met een aantal personen kan zitten.

Mr. Van Coothstraat 4 o moet gemoderniseerd worden, maar is juist daardoor ideaal om hier jouw droomappartement van de te maken. Er is genoeg ruimte om hier een fantastische plek te creëren. Met alle voorzieningen, winkels en openbaar vervoer zit je hier ook gebakken. Ga jij hier jouw droomappartement realiseren?

Locatie
Mr. Van Coothstraat 4 o ligt dichtbij het centrum van de stad en alle voorzieningen. Alle voorzieningen, zoals winkels, scholen, kinderopvang, medische zorg, openbaar vervoer en sportfaciliteiten zijn in de directe omgeving aanwezig. De snelweg A59 is eenvoudig en snel te bereiken en met de fiets of zelfs te voet ben je zo in het centrum van Waalwijk.

Bijzonderheden
– 3-kamer appartement
– 2 balkons
– Berging
– Eigen parkeerplaats
– Woning ligt in het centrum van Waalwijk
– Veel mogelijkheden om je eigen draai aan de woning te geven

Meer weten over deze woning?
Een appartement waar je helemaal je eigen draai aan kan geven op een ideale locatie. Met maar liefst 2 balkons en een eigen parkeerplaats zit je hier perfect. Neem snel een kijkje op Mr. Van Coothstraat 4 o en creëer hier jouw perfecte woning. Bel of mail ons vandaag nog voor meer informatie of maak meteen een afspraak voor een bezichtiging. We leiden je hier graag rond.

Address: Mr. van Coothstraat 4o
Plaatsnaam:
Regio:
Zip: 5141ES
Land: Nederland
Property Id : 20245
Price: Vraagprijs € 179.000 K.k.
Bouwjaar: 1981