header_image
Your search results

Cygnus 6

Vraagprijs € 219.500 k.k.
Cygnus 6, ,
voeg toe aan favorieten
233

Kijk voor alle informatie en nog veel meer op  www.Cygnus6.nl

Welkom thuis in de Cygnus!

Ben je benieuwd wat deze woning jou te bieden heeft?

Deze woning heeft veel om blij van te worden. Een fijne tuin met veranda, 3 slaapkamers op de 1e verdieping, schitterende badkamer en een ruime bergzolder zijn nog maar het begin. Deze woning is modern en neutraal afgewerkt. Ga jij je hier thuis voelen? De kans is groot!

Op het tabblad ‘video’ kun je een film van deze woning bekijken, die je rondleidt door alle ruimtes. Niet met een slideshow, maar met echte filmbeelden. Loop door dit huis alsof je er live aanwezig bent door de virtual reality bezichtiging van de woning.

Indeling
Locatie
Bijzonderheden
Foto's
Film

Meer weten over deze woning?

Deze woning heeft veel om blij van te worden. Een fijne tuin, 3 slaapkamers op de 1e verdieping en een ruime zolder voor eventueel een vierde slaapkamer zijn nog maar het begin. Deze woning is modern en neutraal afgewerkt. Ga jij je hier thuis voelen? De kans is groot! Bel of mail ons en maak een afspraak. We laten je graag deze woning zien. Kijk voor alle informatie over deze woning op de website van de woning.

Eerst een kijkje nemen vanaf de bank?
Dat kan op www.Cygnus6.nl
Om te ervaren of deze woning bij je woonwensen past, hoef je hem niet direct te bezoeken. Je kunt een kijkje in de woning nemen vanaf de bank. Deze woning heeft een eigen website waar je onder andere de virtuele bezichting kunt doen, maar ook alle informatie over de woning vindt.

Carré Makelaars Virtual reality bril
Thuis de bezichtiging nog eens overdoen? Als je een woning bezoekt die bij ons te koop staat, krijg je de Carré makelaars virtual reality bril cadeau. Hiermee kun je de bezichtiging nog eens overdoen of één van onze andere woningen virtueel bezichtigen. Dit is niet alleen erg leuk, maar bespaart je ook nog eens veel tijd, omdat het net lijkt alsof je ‘live’ in de woning bent.

 

Address: Cygnus 6
Plaatsnaam:
Regio:
Land:
Zip: 5175VA
Land: Nederland
Property Id : 1981
Price: Vraagprijs € 219.500 k.k.
Property Size: 88 m2
Property Lot Size: 139 m2
Rooms: 4
Bedrooms: 3
Bathrooms: 1
Bouwjaar: 1973
achtertuin
https://my.matterport.com/show/?m=x6CjdwZCMmy

Compare properties

Vergelijkbaar

Te laat

Lyra 11

Vraagprijs € 205.000 k.k.
Kijk voor alle informatie over deze woning op www.lyra11.nl
Kijk voor alle informatie over deze woning op www.lyra11.nl
41 124 m2full info
marcello