header_image
Your search results

Kievit 70 Sprang-Capelle

vraagprijs € 236.000 k.k.
Kievit 70, ,
voeg toe aan favorieten
3225

In deze riante hoekwoning met garage en schitterende badkamer en keuken is het heerlijk wonen. De begane grond van de woning is ruim, licht en ideaal voor allerhande gezinsactiviteiten. Maar ook de rest van de woning laat weinig te wensen over. De ruime woonkamer, drie mooie slaapkamers, een extra werkkamer, een royale badkamer en een fijne zonnige tuin met overkapping, kunstgras en ruime garage. Parkeren kun je zowel in de garage als op de centrale parkeervoorzieningen. Kortom, een heerlijke gezinswoning, van alle gemakken voorzien!

Indeling
Locatie
Bijzonderheden
Foto's
Video

Meer weten over deze woning?

Alleen al de prachtige badkamer maakt deze woning een bezichtiging waard, maar er zijn nog veel meer pluspunten. Een ruime woonkamer, drie slaapkamers, luxe badkamer en een heerlijke zonnige tuin. En parkeren doe je gewoon op in de garage of op de openbare voorzieningen. Dit is woongemak in optima forma. Bel of mail ons dan vandaag nog voor meer informatie of maak meteen een afspraak voor een rondleiding. De koffie staat klaar, de loper ligt voor je uitgerold.

Neem een kijkje vanaf de bank

Bekijk je, na de ‘echte’ bezichtiging, de woning graag nog eens thuis vanaf je eigen bank? Als je een woning bezoekt die bij ons te koop staat, krijg je de Carré makelaars beleef-brochure cadeau. Hiermee kun je de bezichtiging nog eens overdoen.

Address: Kievit 70
Plaatsnaam:
Regio:
Land:
Zip: 5161 WZ Sprang-Capelle
Land: Nederland
Property Id : 643
Price: vraagprijs € 236.000 k.k.
Property Size: 140 m2
Property Lot Size: 144 m2
Rooms: 1
Bedrooms: 4
Bathrooms: 1
Garages: 1
Beschikbaar Vanaf: In overleg
Dak: Zadeldak
gashaard
uitzicht
achtertuin
voortuin
berging
garage

Compare properties

Vergelijkbaar

Te laat

Hondsdraf 7

Vraagprijs € 207.000 k.k.
Kijk voor alle informatie over deze woning op www.hondsdraf7.nl
Kijk voor alle informatie over deze woning op www.hondsdraf7.nl
marcello
Te laat

Ranonkel 12 Sprang-Capelle

Vraagprijs € 200.000 k.k.
Ranonkel 12 Sprang-Capelle. Deze ruime hoekwoning is vanaf 2012 flink onder handen genomen en gemoderniseerd. Dat b [more]
Ranonkel 12 Sprang-Capelle. Deze ruime hoekwoning is vanaf 2012 flink onder handen genomen en gemoderniseerd. Dat b [more]
marcello