header_image
Your search results

Kaardebol 22

Vraagprijs € 225.000 k.k.
Kaardebol 22, ,
voeg toe aan favorieten
951

Kijk voor alle informatie over deze woning op www.kaardebol22.nl

Gezellig, intiem, sfeervol en veel meer ruimte dan je aan de buitenkant zou verwachten. Deze woorden schieten je het eerst te binnen bij de Kaardebol 22. De woning is bovendien netjes verzorgd, ruim en ligt mooi: aan een rustige straat met alleen bestemmingsverkeer en met aan de voorzijde een vrij uitzicht over de straat. Maar er is meer, want dit huis herbergt een paar fijne verrassingen.

Indeling
Locatie
Bijzonderheden
Foto's
VR virtuele bezichtiging

Meer weten over deze woning?
Wat een fijne sfeer in dit huis aan de Kaardebol 22. Val jij voor de charme van deze mooi verzorgde tussenwoning met diepe tuin? Vind je het fijn om heel veel ruimte en licht in huis te hebben? Kom zelf ervaren of deze woning bij je past. Bel of mail ons vandaag nog voor een bezichtiging. We leiden je met veel plezier rond!

Eerst een kijkje nemen vanaf de bank?
Dat kan op www.kaardebol22.nl
Om te ervaren of deze woning bij je woonwensen past, hoef je hem niet direct te bezoeken. Je kunt een kijkje in de woning nemen vanaf de bank. Deze woning heeft een eigen website waar je onder andere de virtuele bezichting kunt doen, maar ook alle informatie over de woning vindt.

Carré Makelaars Virtual reality bril
Thuis de bezichtiging nog eens overdoen? Als je een woning bezoekt die bij ons te koop staat, krijg je de Carré makelaars virtual reality bril cadeau. Hiermee kun je de bezichtiging nog eens overdoen of één van onze andere woningen virtueel bezichtigen. Dit is niet alleen erg leuk, maar bespaart je ook nog eens veel tijd, omdat het net lijkt alsof je ‘live’ in de woning bent.

Address: Kaardebol 22
Plaatsnaam:
Regio:
Land:
Zip: 5161 WJ
Land: Nederland
Property Id : 1254
Price: Vraagprijs € 225.000 k.k.
Property Size: 131 m2
Property Lot Size: 169 m2
Rooms: 7
Bedrooms: 4
Bathrooms: 1
Bouwjaar: 1982
achtertuin
voortuin
oprit
Begane grond
Begane grond
1e verdieping
1e verdieping
2e verdieping
2e verdieping

Compare properties

Vergelijkbaar

Te laat

Hondsdraf 7

Vraagprijs € 207.000 k.k.
Kijk voor alle informatie over deze woning op www.hondsdraf7.nl
Kijk voor alle informatie over deze woning op www.hondsdraf7.nl
marcello
Te laat

Kaardebol 20, Sprang-Capelle

Vraagprijs € 245.000
Gezellig, intiem sfeervol en veel meer ruimte dan je aan de buitenkant zou verwachten die woorden schieten je het e [more]
Gezellig, intiem sfeervol en veel meer ruimte dan je aan de buitenkant zou verwachten die woorden schieten je het e [more]
marcello