header_image
Your search results

Dintel 44

Vraagprijs € 249.000 k.k
Dintel 44, ,
voeg toe aan favorieten
217

Kijk voor alle informatie over deze woning op www.dintel44.nl

Op een mooie plek in de wijk Draaiboom staat deze royaal uitgebouwde tussenwoning met overkapt terras en grote tuin. Aan ruimte in en om het huis geen gebrek, aan woongemak evenmin. Alles is prima verzorgd in deze woning. Hier ga je jarenlang woonplezier tegemoet. Niet in de laatste plaats door de zeer prettige locatie: je woont hier dichtbij allerlei voorzieningen en toch rustig en omringd door veel groen. Die groene omgeving begint al meteen bij je eigen voordeur: aan de voorzijde kijk je vrij uit over een brede groenstrook. Verder zijn er voldoende parkeervoorzieningen voor de deur.

Op het tabblad ‘video’ kun je een film van de woning bekijken. Zo word je rondgeleid door alle ruimtes. Niet met een slideshow, maar met echte filmbeelden. Loop door het huis alsof je er live aanwezig bent.

Indeling
Locatie
Bijzonderheden
Foto's
Online virtuele bezichtiging
VR bezichtiging (smartphone + VR-bril)

Meer weten over deze woning?
Dintel 44 is een keurig verzorgd en sfeervol huis op een zeer prettige locatie. Aan ruimte is hier geen gebrek, aan comfort al helemaal niet. Wil jij de komende jaren verzekerd zijn van zorgeloos wonen, in een ruim en licht huis, waar je zonder noemenswaardig kluswerk in kunt trekken? Neem dan snel contact met ons op. We zien je graag binnenkort voor een rondleiding.

Eerst een kijkje nemen vanaf de bank?
Dat kan op www.dintel44.nl
Om te ervaren of deze woning bij je woonwensen past, hoef je hem niet direct te bezoeken. Je kunt een kijkje in de woning nemen vanaf de bank. Deze woning heeft een eigen website waar je onder andere de virtuele bezichting kunt doen, maar ook alle informatie over de woning vindt.

Carré Makelaars Virtual reality bril
Thuis de bezichtiging nog eens overdoen? Als je een woning bezoekt die bij ons te koop staat, krijg je de Carré makelaars virtual reality bril cadeau. Hiermee kun je de bezichtiging nog eens overdoen of één van onze andere woningen virtueel bezichtigen. Dit is niet alleen erg leuk, maar bespaart je ook nog eens veel tijd, omdat het net lijkt alsof je ‘live’ in de woning bent.

Address: Dintel 44
Plaatsnaam:
Regio:
Zip: 5172 CS
Land: Nederland
Property Id : 1142
Price: Vraagprijs € 249.000 k.k
Property Size: 117 m2
Property Lot Size: 179 m2
Rooms: 8
Bedrooms: 4
Bathrooms: 1
Bouwjaar: 1988
Begane grond
Begane grond
1e verdieping
1e verdieping
2e verdieping
2e verdieping
Tuin
Tuin

Compare properties

Vergelijkbaar

Te laat

Frans Halsstraat 22 Kaatsheuvel

Te laat
Licht en ruimte zijn de belangrijkste kenmerken van deze sfeervolle tussenwoning in een prettige wijk met veel groe [more]
Licht en ruimte zijn de belangrijkste kenmerken van deze sfeervolle tussenwoning in een prettige wijk met veel groe [more]
41 130 m2full info
marcello