header_image
Your search results

Benraatshoef 23

Vraagprijs € 375.000 k.k.
Benraatshoef,
voeg toe aan favorieten
188

Kijk voor alle informatie over deze woning op www.Benraatshoef23.nl

Welkom thuis in de Koetshuislaan!

De ruimte die deze goed onderhouden twee onder 1 kap woning biedt, zal je versteld doen staan. De woning is voorzien van dak-, vloer- en muurisolatie en heeft overal dubbel glas. Alle keukenapparatuur is recent vervangen en in 2016 is het buitenschilderwerk volledig uitgevoerd. Naast de grote woonkamer, met een vloer van natuursteen, beschikt de woning over 3 royale slaapkamers. Daarbij houdt het niet op. Bij de woning zitten een schoonheidssalon en nagelstudio, ruimtes die ook geschikt zijn als kantoor aan huis of voor dubbele bewoning. Deze fantastische halfvrijstaande woning staat op een ruim perceel van ca. 500m2.

Je kunt je auto beschut parkeren onder de aanwezige carport. Maar de woning heeft ook een ruime berging waarvan je eventueel een garage kunt maken. In de tuin op het westen kun je het grootste deel van de dag genieten van de zon. Er staat een heerlijke veranda en je zit er helemaal vrij. Naast de woning , aansluitend aan de tuin, heb je de mogelijkheid om nog te bouwen. Dit deel van het perceel is momenteel ook als tuin in gebruik. De woning heeft verder veel extra luxe-voorzieningen zoals een sauna en een whirlpool.

Op het tabblad ‘video’ kun je een film van deze woning bekijken, die je rondleidt door alle ruimtes. Niet met een slideshow, maar met echte filmbeelden. Loop door dit huis alsof je er live aanwezig bent door de virtual reality bezichtiging op de website www.Benraatshoef23.nl van de woning.
Wil je meer informatie over deze woning of de brochure opvragen? Dat kan hier.

Indeling
Locatie
Online virtuele bezichtiging
Film

Meer weten over deze woning?
Deze woning heeft veel om blij van te worden.. Ga jij je hier thuis voelen? De kans is groot! Bel of mail ons en maak een afspraak. We laten je graag deze woning zien. Kijk voor alle informatie over deze woning op de website van de woning. www.Benraatshoef23.nl

Eerst een kijkje nemen vanaf de bank?
Dat kan op www.Benraatshoef23.nl
Om te ervaren of deze woning bij je woonwensen past, hoef je hem niet direct te bezoeken. Je kunt een kijkje in de woning nemen vanaf de bank. Deze woning heeft een eigen website waar je onder andere de virtuele bezichting kunt doen, maar ook alle informatie over de woning vindt.

Carré Makelaars Virtual reality bril
Thuis de bezichtiging nog eens overdoen? Als je een woning bezoekt die bij ons te koop staat, krijg je de Carré makelaars virtual reality bril cadeau. Hiermee kun je de bezichtiging nog eens overdoen of één van onze andere woningen virtueel bezichtigen. Dit is niet alleen erg leuk, maar bespaart je ook nog eens veel tijd, omdat het net lijkt alsof je ‘live’ in de woning bent.

Meer informatie

Wil je meer informatie over deze woning of de brochure opvragen? Dat kan hier.

Address: Benraatshoef
Plaatsnaam:
Zip: 4941 TL
Land: Nederland
Property Id : 2057
Price: Vraagprijs € 375.000 k.k.
Property Size: 190 m2
Property Lot Size: 516 m2
Rooms: 5
Bedrooms: 3
Bathrooms: 1
Bouwjaar: 1978
gashaard
open haard
achtertuin
voortuin
dakterras
berging
oprit