header_image
Your search results

Amer 1

Vraagprijs € 268.000 k.k.
Amer 1, ,
voeg toe aan favorieten
185

Kijk voor alle informatie over deze woning op www.amer1.nl

Een huis om verliefd op te worden, dat is deze ruime twee-onder-een-kapwoning met fijne tuin in de wijk de Draaiboom. Niet alleen door de brede frontgevel, de ruime voortuin met garage en oprit voor twee auto’s en de niet-standaard inrichting, ook omdat de huidige bewoners heel veel hebben geïnvesteerd in de afwerking en onderhoud van de woning. De woning is voorzien een nieuwe dakkapel en is van top tot teen gemoderniseerd. Minstens zo belangrijk is de fijne sfeer in de woning. Het is warm, landelijk en het omarmt je op een hele prettige manier.
Op de woningsite kun je een virtuele rondleiding van het huis bekijken, die je rondleidt door alle ruimtes. Loop door de woning alsof je er live aanwezig bent.

Op het tabblad ‘video’ kun je een film van deze woning bekijken, die je rondleidt door alle ruimtes. Niet met een slideshow, maar met echte filmbeelden. Loop door dit huis alsof je er live aanwezig bent door de virtual reality bezichtiging op de website van de woning.

Wil je meer informatie over deze woning of de brochure opvragen? Dat kan hier.

Indeling
Locatie
Bijzonderheden
Foto's
VR bezichtiging (smartphone + VR-bril)

Meer weten over deze woning?
Wat een charme en sfeer in deze bijzondere 2 onder 1 kap woning met tuin en grote garage met dubbele oprit, die bovendien ligt op een zeer prettige, plek in Kaatsheuvel. Een buitenkans noemen ze dat. Kom snel langs op de Amer 1 om zelf te ervaren of dit jouw toekomstige thuis kan worden. We laten je deze woning met veel plezier zien.

Bel of mail ons en maak een afspraak. We laten je graag deze woning zien. Kijk voor alle informatie over deze woning op de website van de woning. Je kan deze vinden op www.amer1.nl

Eerst een kijkje nemen vanaf de bank?
Dat kan op www.amer1.nl
Om te ervaren of deze woning bij je woonwensen past, hoef je hem niet direct te bezoeken. Je kunt een kijkje in de woning nemen vanaf de bank. Deze woning heeft een eigen website waar je onder andere de virtuele bezichting kunt doen, maar ook alle informatie over de woning vindt.

Carré Makelaars Virtual reality bril
Thuis de bezichtiging nog eens overdoen? Als je een woning bezoekt die bij ons te koop staat, krijg je de Carré makelaars virtual reality bril cadeau. Hiermee kun je de bezichtiging nog eens overdoen of één van onze andere woningen virtueel bezichtigen. Dit is niet alleen erg leuk, maar bespaart je ook nog eens veel tijd, omdat het net lijkt alsof je ‘live’ in de woning bent.

Meer informatie

Wil je meer informatie over deze woning of de brochure opvragen? Dat kan hier.

Address: Amer 1
Plaatsnaam:
Regio:
Zip: 5172CC
Land: Nederland
Property Id : 1876
Price: Vraagprijs € 268.000 k.k.
Property Size: 124 m2
Property Lot Size: 240 m2
Rooms: 6
Bedrooms: 4
Bathrooms: 1
Bouwjaar: 1986

Compare properties

Vergelijkbaar

Hei-Akker 21

Vraagprijs € 365.000 K.k.
Kijk voor alle informatie over deze woning op www.heiakker21.nl
Kijk voor alle informatie over deze woning op www.heiakker21.nl
marcello
Te laat

Vaartstraat 88

Vraagprijs € 297.500 k.k.
Kijk voor alle informatie over deze woning op www.vaartstraat88.nl
Kijk voor alle informatie over deze woning op www.vaartstraat88.nl
marcello
Te laat

Molenbeek 5

Te laat
Ruime afgewerkte en uitgebouwde 2-onder-1 kap woning met vierslaapkamers gelegen op een mooie locatie in Kaatsheuve [more]
Ruime afgewerkte en uitgebouwde 2-onder-1 kap woning met vierslaapkamers gelegen op een mooie locatie in Kaatsheuve [more]
41 150 m2full info
internextern