header_image
Your search results

De zomer

Posted by Marcello on 27 juni 2018
| 0

Wel degelijk een goede tijd om je woning te verkopen!

Is de zomer een goede tijd om m’n woning te verkopen? Ja! In de zomer hebben kijkers juist meer tijd om woningen te bekijken. Veel mensen zijn dan immers vrij.

Andere regio
Ook voor kopers die in een andere regio zoeken, is de zomer een ideale zoektijd. Kopers hebben dan namelijk de tijd om woningen te bekijken. Ook hebben ze de tijd om rustig de nieuwe woonomgeving te leren kennen.

Nog meer voordeel voor de verkopers
Voor verkopers is het ook prettig om een woning in de vakantie te verkopen. Je hoeft dan je woning maar 1 keer op te ruimen en de makelaar gaat aan de slag. Terwijl jij geniet van je vakantie, regelen wij de rest. Via WhatsApp, mail of telefoon houden we uiteraard contact. Zo kunnen we de bezichtigingen en biedingen makkelijk bespreken. Heerlijk als je vanaf je strandstoel op de hoogte wordt gehouden!

Tijdverschil?
Wist je dat we van maandag t/m zaterdag van 08.00 tot 22.00 voor je klaar zitten? Je kan ons Appen, bellen, mailen, een bericht sturen via Facebook of chatten via onze website. Altijd handig als er tijdverschillen zijn in het buitenland.

De gehele zomer staan wij voor je klaar. Zo maken we jouw woondromen waar! Wil je vrijblijvend van gedachten wisselen, een gratis waardebepaling laten doen of een vrijblijvend gesprek inplannen? Wij komen graag bij jou langs! Neem hier contact met ons op.