header_image
Your search results

24/7 open huis

Posted by Marcello on 6 april 2018
| 0

Bij Carré Makelaars is elke dag open huizendag.

Waar Funda tot nu toe alleen 360 graden foto’s aanbiedt en waar je van hotspot naar hotspot kan klikken, gaan wij een stap verder. Virtueel bezichtigen houdt voor ons in dat je een woning online kunt bekijken vanaf ieder gewenst standpunt. Op het moment dat jij kiest. Waar ook ter wereld. Het is 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar open huis. Wij maken als makelaar in de regio exclusief gebruik van deze nieuwste (Matterport) techniek. U kunt via de computer, Ipad of smartphone virtueel door de woning lopen. Door de Carré makelaars virtueel reality bril ervaar je virtueel de woning alsof je er zelf in rondloopt. Daarnaast wordt deze techniek zeer binnenkort geïntrigeerd binnen Google Street View. Potentiele kopers kunnen dan direct van buiten naar binnen ‘lopen’.

Door onze virtuele bezichtigingen kun je dus 24 uur per dag en 7 dagen per week door onze woningen gaan. En dat vanaf je eigen bank! Bekijk hier hoe dat ‘r uitziet.